Uspešna predstavitev podjetja TKK na 53. mednarodnem sejmu DOM

Sporočilo za javnost, marec 2014

Uspešna predstavitev podjetja TKK na 53. mednarodnem sejmu DOM

Podjetje TKK, proizvajalec tesnilnih mas, lepil, poliuretanskih pen, tehničnih sprejev in dodatkov za beton in malto, se je s svojim proizvodnim programom uspešno predstavilo v sklopu pravkar minulega mednarodnega sejma DOM v Ljubljani.  

Sejem Dom je največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in njeni okolici. Letos je sejem ponudbo za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice predstavljal na 24.000 kvadratnih metrih razstavnih površin. Na sejmu se je z zadnjimi trendi oziroma novostmi predstavljalo 585 podjetij iz 33 držav.

Podjetje TKK s svojim širokim proizvodnim programom iz področja gradbene kemije, je v sklopu sejma DOM nastopalo kot pomemben ponudnik specializiranih rešitev za gradbeništvo ter strokovni in širši javnosti predstavilo svoje produktne in sistemske novosti.

Prodajno in tehnično osebje podjetja TKK je v sklopu sejma poseben poudarek posvečalo naslednjim izpostavljenim izdelkom:

  • Tekapur Poliuretansko lepilo za izolacijske plošče (primerno za enostavno, hitro, čisto in učinkovito lepljenje stiropora, stirodura in kamene volne na različne gradbene podlage),
  • Tekadom HydroBlocker Superelastic & HydroBlocker Power (izdelka za hidroizolacije, popravila in zatesnitve),
  • družino izdelkov Tekafiks (paleta večnamenskih lepil za pritrjevanje, fiksiranje in lepljenje različnih materialov),
  • družino sprejev Tekasol (tehnični spreji za industrijsko in vsakodnevno uporabo),
  • družino izdelkov Cementol (dodatki za betone, malte in injekcijske mase namenjeni široki potrošnji).

Še posebno vlogo pa je podjetje namenilo svojemu sistemu za učinkovito ter energetsko varčno vgradnjo oken in zunanjih vrat – 3mont sistem. Certificiran istem (IFT Rosenheim, MPA BAU Hannover, TU Graz, ZAG), je plod razvojnega dela internih strokovnjakov v podjetju TKK. 3mont sistem ustreza vsem pogojem za vgradnjo po RAL smernicah in tako zagotavlja vse potrebne pogoje za pridobivanje nepovratnih finančnih spodbud. Celovita, preprosta in učinkovita sistemska rešitev ter aktualni razpis slovenskega Eko sklada, je botrovalo še k večjemu zanimanju za 3mont sistem in hkratni potrditvi uspešnemu delu razvojne ekipe podjetja TKK.

Težave zaradi neustrezne hidroizolacije, preprečitev raznih puščanj, izboljšanje toplotne izolacije, vprašanja glede pravilnih zatesnitev, uporaba pravih lepil, pravilna montaža oken in vrat, načini izboljšanja kvalitete betonov, izdelava veznega sloja med betoni … je le nekaj težav oz. vprašanj, katere so obiskovalci sejma naslavljali na TKK-jevo strokovno osebje in za rešitev katerih ima podjetje TKK široko paleto svojih proizvodov.

Z odzivom obiskovalcev, številnim obiskom poslovnih partnerjev in potrditvijo ostalih razstavljalcev, je podjetje TKK  zopet dokazalo, da je zelo pomemben sestavni člen celotne gradbene verige v regiji in širše in zopet potrdilo resničnost svojega slogana, ki pravi: Pravi prijatelj vseh mojstrov.

Več podatkov:

Mitja Costantini
Vodja marketinga
+386 41 781 336
m.costantini@tkk.si

O skupini TKK

Podjetje TKK, ki je bilo ustanovljeno leta 1947, je aktivno na področju gradbene kemije v več kot petdesetih državah po svetu. S svojimi podružnicami v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Bolgariji in Rusiji je vodilno ime v Jugovzhodni Evropi na področju proizvodnje tesnilnih mas, poliuretanskih pen, lepil in kemijskih dodatkov v gradbeni industriji z letno prodajo v višini 50 milijonov evrov. Podjetje si je pridobilo ugled proizvajalca visokokakovostnih izdelkov, kar potrjuje tudi naš moto "pravi prijatelj vseh mojstrov". Obiščite našo spletno stran na: www.tkk.si