Praznovanje 70. obletnice obstoja podjetja TKK

Sporočilo za javnost, oktober 2017

Na praznovanju 70. obletnice obstoja podjetja TKK  smo v soboto 7. oktobra dvestotim gostom iz štirinajstih evropskih držav izrekli dobrodošlico v sončnem Portorožu na slovenski obali. Sproščeno druženje smo začinili z izletom v bližnji Piran in soline, zaključili pa z večerno slovesnostjo, namenjeno praznovanju visokega jubileja, ki pa je imel tudi globlje sporočilo. Odprli smo vrata v stara skladišča, znotraj pa je prijetno presenečene goste čakala moderna instalacija, da je vse skupaj simboliziralo prehod v novo razvojno ero podjetja TKK. Praznovanje 70 let uspešnosti, strokovnosti in zanesljivosti je bilo predvsem priložnost zahvaliti se vsem partnerjem za skupno prehojeno pot in za utrjevanje naših vezi.

Zavezo kakovosti, odličnosti in trdni odločenosti po še boljšem zadovoljevanju potreb svojih partnerjev, smo uresničili tudi v tem projektu. »Nepozabno« je bil namreč eden od komentarjev, ki opisujejo druženje v Portorožu in dokazuje, da so se naši gostje počutili naravnost odlično. Resnica je, da uspehu dajemo vrednost ljudje, zato smo zgodbo TKK-ja povzeli v pomenljivem sloganu ‘’70 let kemije med nami’’, ki združuje vse aspekte poslovne filozofije podjetja, kot tudi tisto nekaj več – kemijo odnosov, prijateljstev ter zvestobe.

O uspešnosti zgovorno pričajo poslovni izkazi, edinstvenost pa se kaže v tem, da se je v prelepi, vendar odročni Soški dolini vedno našlo dovolj prodornih ljudi, ki so verjeli, hoteli, kljubovali, znali in uresničili zamisli, ki so se prepletle v uspešne zgodbe ljudi in podjetja. Tudi kuharske dobrote so tokrat nastale pod okriljem mojstrice kemije v kulinariki, Ane Roš, letos najboljše na svetu. Tako kot za podjetje TKK je tudi njen uspeh posledica trdega dela, predanosti materiji, stalnega učenja in razvijanja, lokalnega znanja, pripadnosti lokalnemu okolju ter konstanti kakovosti svojih stvaritev.

Upamo si trditi, da smo naše poslovne in osebne vezi na dogodku dodatno utrdili. Lepo se je bilo družiti z vami, ob tej priliki pa se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki ste soustvarjali uspešno zgodbo, ki traja že 70 let.

Posnetek dogodka

Foto utrinki