Medijsko središče

Sporočilo za javnost, oktober 2017

Praznovanje 70. obletnice obstoja podjetja

Na praznovanju 70. obletnice obstoja podjetja TKK  smo v soboto 7. oktobra dvestotim gostom iz štirinajstih evropskih držav izrekli dobrodošlico v sončnem Portorožu na slovenski obali. Sproščeno druženje smo začinili z izletom v bližnji Piran in soline, zaključili pa z večerno slovesnostjo, namenjeno praznovanju visokega jubileja, ki pa je imel tudi globlje sporočilo.

Sporočilo za javnost, avgust 2017

Objava neresnične informacije o delovanju podjetja TKK

V preteklem vikendu so se na družbenih omrežjih in v prispevku na POP TV širile nepreverjene in neresnične informacije o delovanju podjetja TKK. Podjetju je bilo očitano, da spušča v reko Sočo odplake, kar je bilo podprto tudi z amaterskim video posnetkom, v prispevku na POP TV pa se bombastično sprašujejo »Ali našemu turističnemu biseru reki Soči grozi ekološka katastrofa?«.

Sporočilo za javnost, marec 2014

Uspešna predstavitev podjetja TKK na 53. mednarodnem sejmu DOM

Podjetje TKK, proizvajalec tesnilnih mas, lepil, poliuretanskih pen, tehničnih sprejev in dodatkov za beton in malto, se je s svojim proizvodnim programom uspešno predstavilo v sklopu pravkar minulega mednarodnega sejma DOM v Ljubljani. 

Več > 

Sporočilo za javnost, februar 2014

Podjetje TKK nov glavni sponzor NK Tolmin

Podjetje TKK, slovenski proizvajalec tesnilnih mas, lepil, poliuretanskih pen, tehničnih sprejev in dodatkov za beton in malto, z letom 2014 postaja nov glavni sponzor NK Tolmin, po katerem se bo odslej tudi imenovala članska ekipa – NK TKK Tolmin.

Več >