Zaposlitev

Bi želeli delati v profesionalnem okolju, kjer lahko hitro napredujete? Potem ste vabljeni v TKK!

Zaradi hitre rasti zaposlimo:

•          več delavcev za zahtevna dela v proizvodnji

•          vratar - varnostnik

 

Oglasi za vsa odprta delovna mesta so objavljeni na portalu mojedelo.com, Zavodu za zaposlovanje, Facebook in Linkedin strani TKK.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na zaposlitev@tkk-group.com, pokličete na 05 384 1306 ali 041 724 836.


PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE, OBDELAVO IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV


Spoštovani kandidat/kandidatka,

kandidat, ki pošlje svojo prijavo za zaposlitev z življenjepisom na elektronski naslov zaposlitev@tkk-group.com, dovoljuje, da TKK d.o.o. vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje njegove osebne podatke v zbirkah osebnih podatkov za namen zaposlovanja.

TKK d.o.o. se zavezuje varovati osebne podatke kandidata. Z namenom preprečevanja nepooblaščenega dostopa do teh podatkov ali njihovega razkritja, ohranjanja natančnosti in celovitosti ter zagotavljanja njihove ustrezne obdelave, TKK d.o.o. uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, urejene s Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov družbe TKK d.o.o. in skladno s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Do osebnih podatkov v zbirki kandidatov za zaposlitev v TKK d.o.o., lahko dostopajo izključno pooblaščeni zaposleni pri upravljavcu (TKK d.o.o., Srpenica 1, 5224 Srpenica).

Osebne podatke kandidata zbiramo, obdelujemo in shranjujemo za namene zbiranja prijav za zaposlitev in vzpostavitve kontakta glede zaposlitve.

Svoje osebne podatke (osnovni podatki: ime, priimek, datum rojstva; kontaktni podatki: elektronski naslov, telefon, naslov prebivališča; podatki o izobrazbi in delovnih izkušnjah: življenjepis/CV) nam boste zaupali bodisi ob prijavi na objavljeno prosto delovno mesto, bodisi mimo odprtih postopkov za zaposlitev, ko se nam boste samoiniciativno predstavili z željo, da bi kdaj v prihodnje delali pri nas.

Po prejemu vaše prijave na objavljeno delovno mesto bomo naredili pregled izpolnjevanja razpisnih pogojev in izbor najustreznejših kandidatov. Ti boste povabljeni na osebne razgovore. Osebne podatke kandidatov bomo hranili največ eno leto po dokončnosti izbire kandidata na objavljeno delovno mesto oziroma največ eno leto po poslanem elektronskem sporočilu, če se nam boste samoiniciativno predstavili.

Kadarkoli imate pravico do vpogleda, popravka, izbrisa, pozabe osebnih podatkov in do omejitve obdelave osebnih podatkov ter ugovora k njihovi obdelavi. Prav tako lahko kadarkoli zahtevate preklic uporabe osebnih podatkov za potrebe zaposlovanja, kar storite tako, da posredujete elektronsko pošto z zahtevo za preklic na elektronski naslov: zaposlitev@tkk-group.com. Po prejemu preklica dovoljenja bomo iz naših evidenc izbrisali vse vaše osebne podatke.