Предприятие ТКК е новият главен спонсор на ФК „Толмин“

Изявление за пресата, февруари 2014

Предприятие ТКК е новият главен спонсор на ФК „Толмин“

През 2014 г. предприятие ТКК, производител на уплътнителни маси, лепила, полиуретанови пяни, технически спрейове и добавки за бетон и мазилки, става новият главен спонсор на ФК „Толмин“, който ще се преименува във ФК „ТКК Толмин“.

Един от най-подходящите начини на корпоративно и продуктово пазарно комуникиране е насърчаването на спонсориране на спорта. От дълги години предприятие ТКК е активен спонсор на различни видове спорт на местно ниво, с което показва, че инвестирането в спорта не е само обществена отговорност.

Предприятие ТКК от години подкрепя ФК „Толмин“, но тази година е решило да увеличи вложените средства и така да стана един от главните спонсори на клуба. Предприятието е решило още повече да подпомогне на клуба, заради големият потенциал на клуба, борбения дух на играчите, силното желание за влизане във втора словенска лига и заради отговорност към среда.

Спортът обединява хората и носи положителни ценности. Предприятие ТКК вижда в спонсорирането многобройни възможности за допълнително рекламиране на нашите търговски марки в Словения и на Балканския полуостров.

С активното участие и сътрудничество на предприятие ТКК Футболен клуб „ТКК Толмин“ се модернизира, а в бъдеще, освен съществуващите дейности и много енергия, ще инвестира в маркетингов имидж не само чрез класически комуникационни пътища, а и с кръстосана продажба и вирусен маркетинг.

Целта на главния спонсор и ръководството на клуба е запазване на високо ниво на конкурентност и класиране във втора словенска лига през новия сезон.

За група TKK

Предприятие ТКК, създадено през 1947 г., действа в областта на строителната химия в повече от 50 държави. С клоновете си в Босна и Херцеговина, Сърбия, България и Русия е водещо име в Югоизточна Европа в областта на производството на уплътнителни маси, полиуретанови пени, лепила и химически добавки в строителната индустрия с годишни продажби на стойност 50 милиона евро. Предприятието си спечели репутацията на производител на висококачествени продукти, което потвърждава и мотото ни: „приятел на всички майстори“. Посетете нашия интернет сайт: www.tkk.si