Dan odprtih vrat

Srpenica, 2. 6. 2018

Dan odprtih vrat (logistični center)

Ob otvoritvi novega logističnega centra v četrtek, 21. junija od 14. do 19. ure v podjetju TKK na Srpenici organiziramo Dan odprtih vrat. Predstavili bomo podjetje, novi center ter aktualne možnosti zaposlitve.

 

Slavnostna otvoritev logističnega centra na Srpenici

Jubilejno leto smo zaključili s svečano otvoritvijo najsodobnejšega logističnega centra, kjer so se nam, zaposlenim na Srpenici, pridružili še nekdanji zaposleni, zaposleni iz hčerinskih podjetij, lastniki, predstavniki lokalnih in interesnih skupnosti, gospodarstveniki, vsega skupaj preko 300 ljudi. Na odru se nam je pridružil tudi slavnostni gost predsednik RS Borut Pahor, program je povezovala Tajda Lekše, zabavali pa so nas Jazz Punt Big Band in zasedba Kranjci.

 

Nov logistični center je daleč največja naložba podjetja TKK v zadnjih letih. Skupna vrednost investicije znaša preko 6,5 mio €, obsega 7.700 m2 površine in združuje skoraj 10.000 paletnih mest. Ključna dodana vrednost novega objekta je dejstvo, da se na tak način sprostijo obstoječe skladiščne površine, na mestu katerih pa je v letu 2018 planirana še dodatna investicija v širitev proizvodnih kapacitet v vrednosti dodatnih 2 mio €.

 

Verjamemo, da smo na prireditvi uživali v sproščenem vzdušju, s prvo simbolno odpremo iz najsodobnejšega centra pa skupaj začeli prehod v novo obdobje.