NK TKK Tolmin prvak, Luki Božiču zlato v dvojcu

Srpenica, 11. 6. 2014

Nogometaši NK TKK iz Tolmina so dosegli prelomni dosežek v 93-letni klubski zgodovini. V sezoni 2013/2014 se namreč po več letih truda, zasluženo veselijo zmage v 3. SNL - zahod in zgodovinski uvrstitvi kluba v 2. slovensko ligo.

Kanuist Luka Božič si je po srebru na svetovnem prvenstvu v Avstraliji, bronu z evropskega prvenstva na Dunaju, nadel še zlato v dvojcu na pravkar zaključenem svetovnem pokalu v Londonu.

Podjetje TKK je že dolga leta aktiven podpornik športa na lokalni ravni in s športnimi sponzorstvi dokazuje, da je vlaganje v šport lahko veliko več od same družbene odgovornosti. S prenovljeno sponzorsko strategijo, je podjetje v letu 2014 načrtno okrepilo podporo že nekaterim obstoječim sponzorirancem ter strateško vstopilo tudi v nove perspektivne sponzorske projekte. Dobro zastavljena sponzorska strategija, v povezavi z izjemnimi ekipami in posamezniki, že v prvi polovici leta kažejo nadpovprečne rezultate.

Kljub že dolgoletni podpori NK Tolmin, je podjetje v trenutni sestavi kluba in goreči borbenosti ekipe, zaznalo ogromen potencial in se odločilo povečati svoj sponzorski vložek. Vodstvo kluba in TKK kot nov glavni sponzor, sta si zastavila izjemno visoke cilje, ki se z izjemnim trudom igralcev ter angažiranostjo vseh vpletenih, uresničujejo že v tekočem letu.

Več >